Aankondigingen:
  • Mantra zingen

    zondag 28 januari, 11.00-12.30 uur

Klankreis bij Ganesha: 25 januari, 18.45 uur

Klankreis

De klankreizen dompelen de bezoekers helemaal onder in de trillingen van de verschillende instrumenten en attributen die gebruikt worden. Die variëren van klankschalen tot sjamanentrommel tot Ocean Drum. Het klankconcert wordt liggend ondergaan en voor alle comfort, om afkoeling te voorkomen, onder een dekentje.

Een bijzondere ervaring! De klanken brengen je dichter naar jezelf, je komt tot rust, je ervaart klanken en trillingen als nooit tevoren.

De concerten worden gehouden bij Ganesha Almere. Neem een dekje/matrasje en dekentje mee.
Kaarten kosten € 10,– per stuk (cursisten betalen € 6,–). De duur van de klankreis is ongeveer één uur.
Naast de uitvoeringen in ons eigen yogacentrum verzorgen wij ook workshops en voorstellingen op lokatie. In 2017 was dat onder andere in America (Limburg), Maarssen, Zeewolde, Den Helder en Julianadorp. In 2018 staan al weer ingeboekt Den Helder, Julianadorp, Zutphen en America.

Wij verzorgen ook klankreizen voor kinderen met ernstige beperkingen (ZEMCG). Zie ook onderstaand arikel

Uit een eerdere publicatie:
‘De groep waar ik deze activiteit voor geef is fysiek en mentaal niet in staat om enige andere vorm van yoga te doen. Het gaat om kinderen met zeer ernstige verstandelijke én fysieke beperkingen.’ Enige ervaring deed Zwagemakers op met een individuele proefsessie, enige tijd geleden, en twee sessies in een tehuis van ’s Heerenloo. De resultaten waren heel bijzonder. Bij de laatste groep waren er enkele verstandelijk beperkte, doofblinde bewoners, van wie de leefwereld dus érg klein en onbewust is. ‘De trilling van de klankschalen en de drum maakten deze mensen heel rustig. Een andere bewoner liet de spastische verkrampingen langzaam ontspannen. En helemaal frappant was een jongedame die vliegensvlug mijn arm naar zich toetrok en de klankschaal tegen haar hoofd drukte. Om vervolgens een gelukzalige lach op het gezicht te toveren.’

Kaarten voor deze klankreis voor ZEMCG-kinderen kosten € 15,– (per deelnemer, inclusief 1 begeleider).

Proefles? Altijd mogelijk op zondagavond en vrijdagavond. Of op afspraak.