Klankconcerten

Klankyoga betekent dat we klanken maken en de trillingen ondergaan. Het effect daarvan is ontspannend, zuiverend. Daarom werkt Ganesha Almere vaak met klankschalen, klankbuizen, rainsticks en mantra’s. En een paar keer per jaar verzorgen wij klankreizen en klankconcerten. Zo organiseren wij op zondag 17 september om 11.00 uur voor de 7e keer een lig-/klankconcert. Drie muzikanten van Klank in Resonans gebruiken meer dan 200 instrumenten en voorwerpen. Op die klankreis kun je liggend de klanken aanhoren en zal het bewustzijn wegzakken en kan het onderbewuste opkomen. Het gevoel van half waken en half slapen kan ontstaan. En na afloop?
Kom het zelf ervaren en meld je aan.

Er worden 2 klankconcerten gegeven, van 11.00-12.30 uur en van 14.00-15.30 uur. Voor de uitvoering van 11.00 uur is er inmiddels een wachtlijst.

Wil je meedoen? Meld je aan. In principe is er alleen nog ruimte om 14.00 uur en kun je op de reservelijst van 11.00 worden geplaatst.

Deelname kost € 22,– per persoon. Er zijn yogamatten aanwezig. Wil je extra comfortabel liggen, neem dan van huis een matrasdekje, slaapzak, etc. mee.

Het concert wordt gehouden bij Royal Party en Events, Transistorstraat 60 (bedrijventerrein Gooisepoort in Almere Stad).

Proefles? Altijd mogelijk op zondagavond en vrijdagavond. Of op afspraak.