Links

Het Ganesha Centrum is gevestigd in Alkmaar en Den Helder en is een all-round centrum op het gebied van Yoga en Ayurveda. Er worden volledige Ayurvedische behandelingen gegeven mét de mogelijkheid van intern verblijf voor de meerdaagse kuren, zoals de Pancha Karma. Ook verzorgt het Ganesha Centrum complete opleidingen, van docent zwangerschapsyoga tot docent Raja Yoga, van babymassage tot docent kinderyoga. Maar ook voor opleidingen tot massagetherapeut of Ayurvedisch therapeut kunt u hier terecht.

 

 

Surajit Das is een in Nederland wonende Indiase muzikant en yogaleraar. Hij verzorgt in opdracht van Ganesha Almere een klassiek Indiaas concert, op zaterdag 31 oktober 2009.

 

European Yoga Fellowship, een internationaal podium van Yogadocenten en -beoefenaren.

International Yoga Federation

 

Ganesha Almere is lid van de Samenwerkende Yogadocenten Nederland, een organisatie van Raja Yogadocenten.

 

Een site die meer dan een kort bezoekje waard is, is die van fascinerend.nl. Deze site geeft u een schat aan info op het terrein van de Ayurveda en de yoga.

 

AxiPress Lelystad is de ontwerper van deze website en eigenaar van het systeem waarmee deze website in eigen beheer door Ganesha Almere kan worden onderhouden.

 

Yogabinducentrum – Maaike Chavanu. Hier kunt ook boeken van de Sivananda Yoga bestellen, meditatiekussen, mala’s, etc.

 

Ayur Mantra is de naam van een Ayurvedisch centrum in Almere. Mevrouw Manju Vaid is de Ayurvedisch therapeut die is verbonden aan dit centrum. Manju geeft adviezen op een breed gebied, van voeding tot schoonheidsverzorging, van een massage tot een meerdaagse reinigingskuur. Naar Indiase traditie zijn de behandelingen van Manju alleen gericht op vrouwen. Ayur Mantra heeft een uitgebreide collectie met cadeau-artikelen.

 

Lotus Design / Nyingma Projects voor kussens, meditatiebankjes, yogamatten, etc

 

Santosh – praktijk voor Dru Yoga is een yogacentrum in Utrecht, geleid door Franklin van Vliet. Dru Yoga volgt de inzichten van Mansukh Patel. Franklin is tevens leverancier van verschillende yogamaterialen.

 

Yoga Startkabel : de zoekpagina voor iedereen die meer wil weten over het brede aanbod aan yoga.

 

Ron Biemans uit Tilburg is yogadocent en één van de medereizigers naar India (2005). Ron werkt en leeft volgens de inzichten van de Satyananda yoga en geeft op zijn site veel informatie.

 

Yoga Ananda: een centrum voor Yoga en Ayurvedische massages in Hulst (Zeeuws Vlaanderen).

 

Op de site van Swami Veda Bharati kunt u meer info krijgen over de vollemaansmeditatie en de yoga uit de Himalayatraditie van Swami Rama.

 

 

.

Proefles? Altijd mogelijk op zondagavond en vrijdagavond. Of op afspraak.