Route

plattegrondRoute naar Rodinweg 59a

De Rodinweg 59a ligt in de wijk Tussen de Vaarten-Zuid, aan de derde rotonde op de Hagevoortdreef. Komend vanaf Almere Stad: op de Hagevoortdreef de derde rotonde rechtsaf nemen, vanaf Almere Buiten/Buitenhoutsedreef op de Hagevoortdreef de derde rotonde linksaf nemen. Halverweg de Rodinweg, direct na de brug, aan de linkerhand, bij het pand met de volle, groene tuin ligt nummer 59a. Parkeren vlakbij is mogelijk. Denkt u aan het belang van de buurtbewoners?

Van buiten Almere?

Komend over de A6, vanuit Amsterdam/Huizen: neem afslag 5, Almere Stad. Bij het vijfde stoplicht (Hagevoortdreef) rechtsaf. Dan de derde rotonde rechtsaf, Rodinweg.

Komend vanuit Lelystad: Afrit 6,  en ga op de rotonde linksaf naar Almere Stad/Almere Buiten. Bij het stoplicht linksaf naar de Hagevoortdreef en daar de derde rotonde linksaf, Rodinweg.

Komend vanuit Hilversum over de A27: neem de afslag Almere Buiten West die over de A6 heen leidt. Blijf op de rechter rijstrook en op de rotonde linksaf naar Almere Stad/Almere Buiten. Bij het stoplicht linksaf naar de Hagevoortdreef en daar de derde rotonde linksaf, Rodinweg.

Komend vanuit Hilversum/Zeewolde over de Waterlandseweg: onder de A6 door, Almere Stad. Bij het vijfde stoplicht (Hagevoortdreef) rechtsaf. Dan de derde rotonde rechtsaf, Rodinweg.

Openbaar vervoer:

Met Openbaar Vervoer: lijn M5, halte Sallandsekant of halte bij de supermarkt aan de Juan Grisstraat. Vanaf beide bushaltes is het zo’n 7 minuten lopen.

Proefles? Altijd mogelijk op zondagavond en vrijdagavond. Of op afspraak.