Saskia van der Laan

Even voorstellen

Mijn naam is Saskia van der Laan en toen ik in 2006 in aanraking kwam met yoga wist ik dit is mijn pad. In eerste instantie volgde ik Hatha Yoga lessen en later de Koninklijke Raja Yoga.
De Raja Yoga verbindt de actieve fysieke Hatha yoga asanas (houdingen) met de meditatieve kant van Yoga en juist deze combinatie maakt dat hier mijn hart kwam te liggen.
Na enige jaren ervaring door het volgen van lessen bij verschillende docenten ben ik momenteel halverwege mijn docentenopleiding Raja Yoga en zie ik uit naar het verzorgen van Raja Yoga lessen overdag bij Ganesha Almere.

Hoe ziet een les eruit?
Mijn lessen kenmerken zich door de combinatie van fysieke asanas en meditatie conform het 8-voudige Pad van Patanjali. De grondlegger van de klassieke Koninklijke Raja Yoga. Wat ik er zo mooi vind is dat dit 8-voudige Pad ons in staat stelt volledig in verbinding te kunnen zijn met alles om ons heen zonder dat wij onszelf daarin verliezen. We worden als het ware schouwer van ons leven en kunnen zodoende ten volle in het moment aanwezig zijn. Tijdens mijn lessen hoop ik jou iets mee te kunnen geven van al het moois wat Yoga beoefening te bieden heeft.

Yoga is jouw pad en ik hoop dat iedereen die deze weg bewandelt thuis mag komen bij zichzelf.

Namasté
Saskia van der Laan

Mijn lessen bij Ganesha Almere starten vanaf 7 maart 2018.
Aanmelden kan door een email naar info@saskiavanderlaan.nl of via de website van Ganesha

Proefles? Altijd mogelijk op zondagavond en vrijdagavond. Of op afspraak.